Kurragömma.

Idag när jag och Klara väntade på att storebror skulle komma hem med skoltaxin kom vi på att vi skulle gömma oss och se om han hittade oss. Vi satte oss bakom vår stora lönn och väntade. Men när han blev avsläppt och sprang mot huset och vi högt ropade: hoho Oliver!!! sprang han raka vägen in och stängde dörren... :)
Så gick det med det buset...den enda som hittade oss var kisse Billy.
 
Någon annan som vi letat efter under helgen är våren. Vi har varit ute och åkt fyrhjuling, premiärlekt i kiosken, sandlådan, skruvat upp Loves gunga och städat bort julen (granris och slingor) vid entrén. Trodde vi hittade den men den verkar gömt sig bra för imorgon säger de att det blir snö.... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gräsligt.

Hur gräsligt frän är inte den här kissen som jag köpte åt barnen!? :)
Han kom hem flintis och efter några veckor med vatten i skålen har han nu snyggaste frillan i huset. :)
 
 
Och så vår Klara som verkligen gör skäl för sitt namn. Apropå det här med flintisar... för ett tag sedan pratade vi mycket med henne om att man inte ska säga allt man tänker på till andra människor. Saker som kan göra de ledsna. Vi förklarade att om någon är "tjock" eller går konstigt eller liknande vet de nog redan om det och behöver inte en liten Klara som talar om det för dem. Så fick vi en middagsgäst som liksom kissen ovan var flintis. Klara kom ner till köket, tittade på honom och sa: Du vet att du inte har något hår! Bara för att konstatera det vi sagt liksom..att han redan visste det...haha
 
 
 

Gammalt blir nytt.

Visst är det fantastiskt! Att något som varit gammalt och värdelöst för någon kan bli värdefullt för en annan. När vi flyttade hit fick vi rensa en hel del i uthusen. Slängde mycket men sparade även en del som kunde "vara bra att ha". Som den här glasburken och glasflaskan. Jag slängde mängder av gamla konserveringsburkar och tomglas men sparade några annorlunda ifall jag kom på något bra användningsområde i framtiden. Nu har jag gjort det. :)
 
 
 
Visa fler inlägg