Det grönskar.

Gjorde ett besök på udden idag för att se att allt står rätt till. Åh vad fint det börjar bli nu när det grönskar!
 
De två skrotbilarna som stått på norra ängen är nu ett minne blott.
 
Hallonsnåret lever. Får se om det blir några hallon.
 
Björken ger lite skugga på gården som annars har sol hela dagen vid fint väder.
 
 
Södra ängen lika grön den.
 
 
Oliver som köpt en båt på loppis idag prövade den genom att släppa ner den genom vägtrumman som går under infarten. Tur den inte fastnade halvvägs.
 
 

Örat på spiken

Inte mycket händer på udden just nu.
 
Fokus från vår sida ligger nu på vårt nuvarande hus. Städning, röjning och fix inför fotografer, besiktningsmän och visningar. Vad mycket grejer man har undanstoppade alltså!
 
Nästa vecka kommer ritningarna av grunden från Fiskarheden och då sätts det igång med att fixa gårdsplanen. Sen ska plattan gjutas för om ca 7 veckor kommer första husleveransen. Längta längta längta.
 
 
 
 
" Huvudet på spiken...eller örat på spiken" 
Hittade mycket roligt när vi städade ur längan i vintras. :)

Till salu!

Nu ligger vårat hus ute på hemnet. Fotografen var här igår och så vips är vårt hem öppet för alla. Lite konstig känsla och lite vemodigt. Vi har ju trots allt skapat hela vår familj i detta hus, även fast vi bara bott här i drygt sex år. Men det är ju bara att försöka tänka att vårt nya hem kommer bli sååå mycket bättre och större delen av barnens liv kommer vara där och inte här. Klara kommer inte ens minnas att hon bott här.
Det är ju trots allt inte huskroppen som gett oss alla minnen utan innehållet. Barnen, möbler, grejer....och de tar vi ju med oss. :)
 
http://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-grythyttan-hallefors-kommun-stentrygatan-26-5015027
 
Visning 28 maj.
 
Visa fler inlägg