Nytt flygfoto.

Passade på att be en av drönar-killarna att ta ett flygfoto över Domarudden för att jämföra med det gamla vi hittade i uthuset när vi flyttade hit. Det äldre tror vi är taget under 40-talet och visar hur öppet det var då med betesängar åt alla håll. Tittar man noga ser man både kor i hagen och en dam som står vid huset och tittar upp mot himlen. Ladan och de två stora träden är samma som idag.
På det nya ser man Grythyttan längst bort i viken. :)
 
 
 

Skåpfynd.

Idag har färg, penslar, målartvätt och träspackel inhandlats. Även rundstav. Kom över ett fantastiskt gammalt skåp i söndags som ska rustas upp. Det är Tindra som ska få det i sitt rum och hon vill att det målas vitt och fräscht. På skivan finns två hål där det suttit en spegel...därav rundstaven. Tänkte försöka mig på att fylla hålen med staven och sedan spackla till ytan. Det riktigt kliar i fingrarna och jag hoppas lilla Love tar en låång förmiddagsvila imorgon så jag får börja arbeta på skåpet. :)
 
 
När jag målar möbler vita brukar jag aldrig måla med kritvit färg utan väljer äggvitt. Samma färg som lister och foder brukar målas i. Det ger möbeln en varmare känsla.
 
 
 

Domarudden 1 och 2

Idag har det varit filminspelning på Domarudden. En kille hitsänd av Fiskarhedenvillan flög runt med en drönare och filmade både högt och lågt. Ska bli roligt att se vad det blir av det. :)
I morgon kommer uppföljningen när en annan kille kommer på uppdrag av Henrik som ville göra en drönarfilm för sitt företag, mest på taket såklart. ;)
Jag? Jag gömmer mig bakom gardinen. :)
 
 
Visa fler inlägg