Höstfix.

För ett par år sedan hade Gästgivaregården här i Grythyttan rensat i sina gömmor och höll i en loppis. Vi köpte ett gammalt singer symaskinsbord. Här om dagen släpade vi fram det ur ladan där det stått och fixade lite höstfint vid entrén. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett billigare men lika fint alternativ.

I många inredningstidningar ser man just nu en rund vas från Svenskt tenn som är omåttligt populär. Även jag tycker den är superfin med sina bubblor och runda form. MEN, den kostar runt 2500 kr och det skulle jag ALDRIG betala för en vas. Tro då att jag blev glad när Mio släppte en näst intill likadan vas i sin höstkollektion, för under 350 kr! :) De säljer dessutom matchande ljuslyktor som just nu lyser upp våra frukoststunder när det fortfarande är mörkt ute.
 
 
 
 

Sjön, vår meteorolog.

Förutom den rofullhet man får av att bo med sjöutsikt fungerar sjön ypperligt som meteorolog. Är ganska dålig på att kolla vädret på tv, mobilen eller tidningen men har kommit på att det första jag gör på morgonen är att titta ut genom fönstret för att se hur det ser ut över sjön. Frostigt och kallt, dimma och sol på G, blåsigt, nordanvindar eller sydvindar, alldeles vindstilla eller regn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg