Fågelskådning.

Sol, snö, regn, sol, blåst, regn, snö...så har dagen sett ut.
Började med en spegelblank sjö och solsken till frukosten och grått och snö till kvällsmaten. Precis innan kvällsmaten skulle intas fick vi besök nere vid stranden av en hungrig gäst. :)
Det är så roligt, Klara fick en fågelbok av sin farmor för någon månad sedan där man ska kryssa i de fåglar man får syn på. Jag tror det endast är kvar trut och kanadagås att se. Alla andra har vi sett här på Domarudden. Det är riktigt intressant när man väl börjar titta efter fåglar...då ser man dem överallt. Fågeln som besökte oss idag är dock lätt att upptäcka. :)
 
 
 

Tur i blommor.

Ja, precis så är det tycker jag. I allafall när det gäller tulpaner. Under vinter/våren köper vi ganska många tulpanbuketter och alla växer olika. Somliga torkar och slår aldrig riktigt ut, andra kroknar direkt medans vissa står sig ett par veckor och bara blir finare och finare. Det spelar ingen roll var man köper dem heller tycker jag, man kan lika gärna få ett måndagsexemplar på blomsteraffären som på ica. Den senaste buketten vi köpte hade vi hursomhelst tur med för den har stått i snart en vecka och blir finare för var dag. Köpt på ica. :)
 
 
 
 

Allt om villor och hus.

Nu har reportaget i Allt om villor och hus, tidningen som höll i Årets hus-tävlingen, kommit ut. :) Det är ungefär samma reportage som systertidningen Home & Country publicerade http://domarudden.blogg.se/2016/october/homecountry.html, bara bilderna som ändrats lite. Tycker fortfarande efter ett antal reportage och tidningar att det är lika märkligt att läsa om sitt egna hem...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg