Vatten gånger tre.

Pust vilken varm dag det har varit idag. När barnen kom hem med skoltaxin drog vi fram vår slide-bana som Tindra fick när hon fyllde år. Kopplade på vattenslangen och svalkade av oss. Ja, inte jag men jag gick i till knäna nere i sjön när leken på land var över. Alla tyckte att sjön var skönast, till och med Love som idag inte nöjde sig med att sitta kvar på stranden. Efter sjölek blev det den allra skönaste varianten...duschen. :)
 
 
 
 

Katt och råtta

Som jag skrivit om flera gånger förut är de bästa loppisfynden jag gör, de föremål som jag inte visste jag behövde. Saker som får mig att le eller lockar fram något gammalt minne.
 
Ett sådant fynd är detta lilla spel som jag hittade för någon tia på en loppis för många år sedan. Baksidan är en spegel och jag kan riktigt föreställa mig hur denna lilla pryl gjorde något barn riktigt glad för länge sedan på en födelsedag eller kanske jul. Det är tjusningen med gamla grejer...man får själv fantisera fram föremålets historia.  :)
 
 
 

Domaruddens kiosk

Nej, nu kunde jag inte vänta längre på att inreda kiosken. :) Utsidan får vänta lite till.
Välkommen in!
 
 
Insidan fick behålla sin fina blå färg. Golvmattan tog vi bort och lät det fina trägolvet komma fram. Passande glasstavlor, pappersglass och kuddar från Ikea och TGR. Stolar och bord loppisfynd.
 
 
 
Längst ena väggen har vi platsbyggt en förvaringsbänk som rymmer kubbspel, krocket, vattenpistoler och andra sommargrejer.
 
 
På andra sidan har vi byggt kioskdisken och sågat upp en lucka i väggen. Till disken har vi använt en gammal skåpdörr och delar av en gammal hylla. Hyllplanen de billigaste på Ikea. Många loppisfynd i form av korgar, burkar och leksaker från Klaras rum har gjort att kiosken knappt kostat någonting.
 
 
 
I vår kiosk erbjuds glass, fikabröd och godis.
 
 
Älskar den lilla leksaksspisen i plåt som jag hittade på loppis i sommar.
 
 
Glassbrickan ska fyllas på med strössel.
 
 
 
 
Gamla karamellburkar som rymmer massor.
 
 
Får det vara en klubba?
 
 
 
Första kunden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg