Skolskåpet.

För kanske sex-sju år sedan fick jag ett skåp av min mamma i present. Skåpet hade stått i en lokal i den skola min mamma jobbade just då. Grythyttans skola. Där gick jag själv ettan till sexan och mina barn går där nu. Skolan skulle göra sig av med en del grejer och lärarna fick då lägga bud på sakerna och pengarna gick till skolan. Mamma tyckte skåpet passade in hos oss och oj så rätt hon hade. :)
Just nu står det i kontoret och sväljer massor med grejer.
 
 
Förvaring ända upp i taket.
 
 
 
Boxningshandskar, arvegods från barnens farfar.
 
 
Fullproppat.
 
 

4 år.

Vår familj har ett riktigt kalasmaraton nu i vår. Mellan mars och april fyller sex ur den närmsta familjen år. Sist ut på ett tag är Klara som fyllde fyra i måndags.
Självklart började dagen med uppvaktning i sängen. Då damen i fråga är den som stiger upp först av alla fick vi andra ställa klockan på tidig otta för att hinna väcka henne.
 
 
Under förmiddagen när storasyskonen var i skolan åkte jag med henne på en liten överraskning hos en vän. De har flasklamm och Klara fick både klappa och mata sötisarna med välling.
 
 
Hemma igen ville hon baka något till sitt kalas så det fick bli chokladbollar. :)
 
 
 
Hade köpt ballonghundar som blev ett roligt sällskap under dagen. :)
 
 
 
När syskonen kom hem från skolan spelade vi födelsedagsspel hela eftermiddagen för spel är vår Klaras "grej" som hon själv säger. ;)
 
 
 
Dagen avslutades såklart med tårtkalas. :)
 
 
Nästa man på tur är vår Tindra som fyller nio i juli. Då har det önskats Fångarna på fortet-kalas. Bara att börja klura... ;)
Visa fler inlägg