Årets hus 2016.

Fick ett mail från Fiskarhedenvillan om vi var intresserade av att vara deras bidrag i en tävling anordnad av tidningen "Allt om hus och villor". Tävlingen heter Årets hus 2016 och håller på hela hösten på olika mässor, internetsidor och tidningar. Vinnaren blir Årets hus och husleverantören blir såklart vinnare tillsammans med husägaren.
Självklart tackade vi ja för det är såklart väldigt smickrande att de vill ha just vårt hus som tävlingsbidrag av alla fina hus som förmodligen byggts i vårt långa land senaste åren. :)
 
Nu väntar vi och ser om vi blir med bland de finalister juryn ska plocka fram.
 
 

Märkliga dagar.

De senaste dagarna har resultatet av fotograferingen Fiskarhedenvillan gjorde för ett par veckor sedan visats på sociala medier. Mycket märkligt att se bilder på sitt eget hem, bilder tagna av någon annan, florera i sitt flöde på både Fejjan och Instagram. Hoppas de är till nytta och kan inspirera andra som är sugna på att bygga eget. :)
 
 
 
 
 

Falurött.

I hörnet av vår trädgård anlade vi ju förra sommaren en liten örtträdgård med pallkragar för odling, vinbärsbuskar, rabarbär och krusbär. Hörnan valde vi att lägga där pga hallonhäckarna (eller hallonsnåret) som redan fanns från början. I år har jag barkat upp häckarna och lagt ut trampstenar i gångarna. I dag har jag även målat pallkragarna faluröda istället för det tråkiga grå. Eventuellt hinner vi bygga den spalje jag vill ha i ytterkant denna sommar. I pallkragarna har vi detta år sått ärtor, morötter och sallad. Enkla grönsaker att sköta. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg