Måla eller icke måla..

det är frågan..
 
Har en del möbler som vi räddade från uthuset som jag tänkt måla vita. Igår åkte jag äntligen och köpte färg och ställde upp möblerna på grusplan för att rengöra. Men efter rengöring blev de så charmiga i sin bruna slitna färg att jag blev tveksam. Provade att ställa in ett litet bord i ett hörn i köket och det blev så bra att jag tror jag ångrat mig angående målningen. Tills vidare i alla fall. :)
 

Flaskor och låda sparat från ladan.
 

Pyssel

När vi städade ur uthusen här på gården hittade vi den här charmiga stolen. Vi har nu fått veta att den är gjord av Henriks farmors pappa vilket gör den ännu roligare. Den har fått ta plats i den ännu ej färdiga "parken" där den smälter in så fint bland blommor och gamla grenar.
 
Jag plockade även fram pyssel-humöret idag och samlade ihop lite gamla grejer i ladan som slutligen hamnade i en död gren i äppelträdet. :)
 
 
 
 
 

Flaggdag

Idag flaggar vi för Tindra som fyller 7 år. Vi hann precis upp med nya flaggstången igår och det blev så mysigt på framsidan av huset. :) (ser väldigt sned ut på bilden, dock inte i verkligheten)
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg