Parkanläggning

Arbetet och uppbyggnaden av vår "park" fortsätter. Mamma Lena och Pappa Stig har slitit som djur och hjälpt till att gräva till de allra första rabatterna där vi nu planterat perenner av olika slag. Ska bli kul att se hur mycket de hinner växa till sig denna första sommar. En till liten sittplats ska grävas fram under äppelträdet och fyllas med grus och en gammal trädgårdgrupp som vi köpte för ett par år sedan ska renoveras. Vi får se när vi kan ta första premiärfikan i "parken". :)
 
 

Katt x 2

För några helger sedan var vi på en loppis och hittade en ny katt. Denna gjord av porslin men ändå så verklighetstrogen där den sitter i fönstret och tittar ut. Någon gång i framtiden ska jag önska/köpa en Jönssons katt, gjord i gjutjärn av svenskt tenn. http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/ga10093/jonssons-katt-gjutjarn.aspx  Den här för 20 kr får duga så länge. ;)
 
 
 

Lite fix och trix.

Spontanköpte ett nytt litet avlastningsbord på en köp-o-sälj-sida häromdagen! Även detta i jugendstil som det grå favoritbordet. :) Älskar dessa små bord på grund av storleken som gör det lätt att byta plats och flytta runt när man vill möblera om. Även att göra små stilleben på med alla dessa prylar man samlat på sig genom åren.
 
 
 
 
Visa fler inlägg