Krusbärspaj.

Medans vi har varit bortresta en vecka har våra bär mognat i trädgården. Hallonen har plockats av både mor och svärmor men finns ändå så mycket att de börjat bli övermogna och falla till marken. Salladen svämmar över i pallkragen, de första ärtskidorna är klara att knapra i sig och busken med röda vinbär som vi satte förra sommaren har i år fått en del bär att mumsa på. Dock slår vår lilla krusbärsbuske (som vi också satte förra året) alla rekord. Den är så överfylld av stora mörkröda krusbär att de tunna grenarna ligger på marken.
 
Därför blev det krusbärspaj till efterrätt idag. :)
 
 
Busenkelt recept som heter Familjen Bråttoms paj.
 
190 g smält margarin
2,25 dl socker
2 ägg
2,25 dl mjöl
 
Häll ut i form och tryck ner bären. Strö pärlsocker över och skjuts in i ugnen i ca 20 minuter. 225 grader.